maanantai 26. joulukuuta 2022

 

NYX: Plump Right Back-seerumi/primer


Olen etsinyt pitkään minulle täydellistä meikinpohjustusprimeria. Välillä luulen löytäneeni sellaisen, mutta se ei ole aina ollut helppoa.

Yksi pohjustusprimer voi sopia yhden meikkivoiteen kanssa yhteen ja toisen kanssa ei. Nyt arvelen kuitenkin löytäneeni sellaisen :)

Nyxiltä löysin Plump Right Back-meikinpohjustusprimerin, joka on geelimuodossa ja kuivuu hyvin nopeasti iholle. Tuntuma iholla on minusta hiukan nahkea, mutta en koe sen häiritsevän.

Tuotteesta kerrotaan myös, että se olisi samalla kertaa kosteuttava seerumi ja se sisältääkin myös kosteuttavia ja hoitavia ainesosia. 

Tämä on tuote, jota tekee mieli käyttää! Ennen kuin ostin tuotteen, olin kuullut erään toisenkin kehuvan sitä ja tämä jäi mieleeni.

Voin huoletta levittää meikkivoiteen heti sen päälle ja laittaa puuterin, eikä minun tarvitse pelätä, että meikkivoide lähtee rullautumaan pois, kuten joidenkin primerien kanssa käy, jos meikkivoiteelle ei anna kuivumisaikaa.

Mainittakoot, että tämä primer sopii myös vegaaneille eikä sitä ole testattu eläimillä!

Hinta pyörii noin 15 euron ja 20 euron välillä, riippuen mistä ostaa!

Ainesosalistaus: Aqua, Glycerin, PEG-150 Distearate, Butylene Glycol, PVP, Opuntia Ficus-Indica Stem Extract, Potassium PCA, Carbomer, Sodium Hyaluronate, Tromethamine, Magnesium PCA, Hydroxypropyltrimonium Hyaluronate, Caprylyl Glycol, Trisodium Ethylenediamine Disuccinate, Xantham Gum, Panthenol, Ethylhexyglycerin, Tocopherol, Ascorbyl Palmitate, Potassium Sorbate, Phenoxyethanol, Parfum/Fragrance, Limonene, Benzyl Alcohol, Benzyl Salicylate.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

  Harrastukseni lolita  Hei taas pitkästä aikaa! En ole keksinyt, mistä kirjoittaa mutta nyt olen taas täällä! Olette ehkä kuulleet sanan lo...