tiistai 21. helmikuuta 2023


NYX: Metkayina Mist
 

Metkayina Mist on uusi, Avatar-elokuviin perustuva facial mist eli kasvosuihke. Tässä tapauksessa meikin kiinnityssuihke, joka lupaa jopa yli 16 tunnin keston.

Sitä suositellaan suihkutettavaksi noin 10-15 sentin etäisyydeltä. Sen sanotaan myös kosteuttavan kasvoja.

Huom! Kyseessä on rajoitettu erä, joka on tuotettu yhteistyössä Avatar: The Way of Water-elokuvan kanssa, eli sitä ei ole saatavilla loputtomiin!

Tuote on vegaaninen! Hinta noin 15 euron luokkaa.

Omat kokemukseni tuotteesta:

Sain tuotteen lahjaksi kihlatultani. Hänelle suihketta oli suositellut myyjä kuultuaan, että meikkaan paljon.

Nykyään en enää tarvitse yleensä meikin kiinnityssuihkeita, mutta nuorempana mikään meikkipohja ei meinannut pysyä paria tuntia kauempaa, joten tarve oli kova. Nykyään kyseistä ongelmaa ei enää ole. (Kirjoitan tästä aiheesta tarkemmin toisessa päivityksessä)

Siksi en osaa sanoa, kuinka hyvin kyseinen suihke toimii, jos on ongelmia meikkipohjan keston kanssa, mutta suihkeen suihkuttaminen kasvoille tuntuu kuitenkin virkistävältä :)

Pidän pullon ulkonäöstä. Sen sinisestä väristä, joka sopii hyvin Avatar 2 elokuvan teemaan.

Suihke tulee kasvoille pisaroina muttei kovin pehmeän oloisesti, mutta kuivuu nopeasti!

Olen tyytyväinen siihen :) Tyytyväisyys kovaa tunteitani hyvin. Se ei lyö minua ällikällä eikä aiheuttanut pettymystäkään. 





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

  Harrastukseni lolita  Hei taas pitkästä aikaa! En ole keksinyt, mistä kirjoittaa mutta nyt olen taas täällä! Olette ehkä kuulleet sanan lo...